Actualitate

Minoră de 15 ani din județul Cluj, data dispărută după ce a plecat de acasă

O minoră în vârstă de 15 de ani, din comuna Luna, sat Luncani, județul Cluj, a plecat de la domiciliu, în data de 18 martie, însă nu s-a mai întors.

Minoră de 15 ani din județul Cluj, data dispărută după ce a plecat de acasă Minoră de 15 ani din județul Cluj, data dispărută după ce a plecat de acasă

UPDATE

Fata s-a întors la domiciliu în această dimineaţă, conform polițiștilor clujeni. Chestionați dacă există vreo formă de pedeapsă pentru aceste tinere, majoritatea minore, care dispar de acasă și apar a doua zi, reprezentanții IPJ Cluj au dezvăluit că nu există nicio sancțiune legală.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 18 martie a.c., în jurul orei 16:20, BALAZS LUANA ADELINA, în vârstă de 15 de ani, din comuna Luna, sat Luncani, județul Cluj a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.


SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1,65 m, 50kg, păr blond cu șuvițe mov, ochi căprui. La momentul plecării purta o pereche de colanți negri, geacă de culoare neagră, adidași de culoare neagră cu alb și roz.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minora dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Ultimele Stiri
abonare newsletter