Actualitate

Cele mai bolnăvicioase zodii din horoscop

Care sunt cele mai sensibile și mai bolnăvicioase zodii din horoscop. Te-ai născut într-un semn zodiacal cu nativi sensibili și bolnavicioși?

Care sunt afectiunile care iti dau batai de cap de-a lungul vietii? De ce boli ar trebui sa te feresti in functie de zodie?

Cele mai bolnavicioase zodii din horoscop: Rac

Probabil pentru multi nu e o surpriza ca Racul se afla in topul celor mai bolnavicioase zodii. Racii sunt hipersensibili pe toate planurile, inclusiv cand vine vorba de sanatate. Isi fac multe ganduri si griji si tind sa aiba diverse afectiuni din aceasta cauza. Se agita si se streseaza exagerat. Se incarca negativ chiar si dupa cel mai mic repros.


Muncesc mult si isi fac griji, iar stresul si oboseala ii afecteaza fizic si psihic. Multi nativi ai acestei zodii au probleme cu stomacul si fierea, cu oasele si dantura. Se enerveaza usor, se lasa afectati de tot ce se intampla in jurul lor, nu se hranesc corespunzator si vor suferi de afectiuni ale sistemului digestiv.

Cand sunt bolnavi, devin si irascibili. Nu vor pe nimeni langa ei si nu au incredere in persoanele care vor sa le sara in ajutor. Se lasa doar pe mana medicilor atunci cand vine vorba de sanatatea lor.


Citeste AICI care sunt cele mai bolnavicioase zodii din horoscop.

Ultimele Stiri
abonare newsletter