Actualitate

Un an fără Dan Porcuţan! Cursă în memoria fostului nostru coleg

Aproximativ 30 de ciclişti amatori s-au strâns sâmbătă, 14 martie, în Parcul Central pentru o cursă în memoria lui Dan Porcuţan.

un-an-fara-dan-porcutan-cursa-in-memoria-fostului-nostru-coleg un-an-fara-dan-porcutan-cursa-in-memoria-fostului-nostru-coleg

Adriana Porcuţan, sora fostului jurnalist, a fost cea care a organizat cursa de 100 de kilometri sub egida Clubului Sportiv Napoca Cycling Plus PDG, ultimele trei litere fiind iniţialele numeului său.

Dan Porcuţan, un tânăr în vârstă de 30 de ani, s-a internat în data de 10 martie 2019 la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială de pe strada Cardinal Iuliu Hossu, aparţinând Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj. Diagnosticul medicilor a fost un abces submandibular. În aceeaşi zi, medicii au intervenit pentru drenarea puroiului, iar trei zile mai târziu s-a realizat extracţia dentară. În 14 martie, la prânz, a fost externat. În aceeaşi zi, seara, jurnalistul s-a întors la spital, unde a acuzat că nu poate respira, dar a fost lăsat să plece fără minime verificări. După câteva ore, a murit acasă sufocat.


Le mulţumim tuturor participanţilor pentru că ţin vie memoria fostului nostru coleg. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Citeşte şi: Nimeni nu răspunde de moartea colegului nostru Dan Porcuţan? Tânăr mort în ziua externării din spital, medicii scoşi basma curată!

Ultimele Stiri
abonare newsletter