Actualitate

Glume proaste pe seama coronavirusului în Cluj! Un bărbat a închis o bancă după ce a spus că vine din Lombardia

Iconştienţa unor cetăţeni într-o situaţie de criză ar putea produce o adevărată catrastrofă la nivel naţional.

glume-proaste-pe-seama-coronavirusului-in-cluj-un-barbat-a-inchis-o-banca-dupa-ce-a-spus-ca-vine-din-lombardia glume-proaste-pe-seama-coronavirusului-in-cluj-un-barbat-a-inchis-o-banca-dupa-ce-a-spus-ca-vine-din-lombardia

După ce mai multe persoane din judeţul Cluj au fost amendate astăzi pentru că nu au respectat regimul de autoizolare, o altă persoană a reuşit să închidă o bancă din Câmpia Turzii pentru câteva ore după ce a afirmat că a venit din Lombardia, cea mai afectată zonă din Italia de coronavirus.

Bărbatul din Viişoara i-a panicat atât de tare pe angajaţii băncii încât activitatea a fost suspendată temporar, dar totul s-a dovedit a fi o glumă proastă după sosirea poliţiştilor şi a reprezentanţilor de la DSP Cluj.


"În cursul zilei de azi am fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a pătruns în incinta unei unități bancare de pe raza municipiului Câmpia Turzii și ar fi afirmat că s-a întors recent din Italia. Polițiștii au demarat de îndată verificări, au identificat bărbatul în cauză și au stabilit faptul că bărbatul nu s-a întors din Italia, ci din Germania. La punctul de trecere al frontierei a completat formularul specific si i s-au facut analize medicale, fiindu-i transmis faptul ca nu se impune sa stea in autoizolare. In continuare se vor lua măsuri legale față de acesta. Este vorba despre un bărbat din Viişoara", a transmis IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter