Actualitate

ACCIDENT cu 4 răniți, între care și un COPIL de 6 ani, pe Calea Florești. Un șofer a intrat pe contrasens

Un accident soldat cu 4 răniți s-a produs în această după-masă pe Calea Florești, după ce un șofer din Baia Mare a intrat pe contrasens.

"Au fost  implicate două autoturisme, cauza fiind circulația pe sensul opus. Conducătorul auto de 21 ani din Baia Mare a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu auto condus de un bărbat de 42 ani din Aiud, care se afla în mașină cu soția si fiul lor. Șoferii au fost testați, nu au consumat alcool", a transmis IPJ Cluj.

O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul al Serviciului de Ambulanță al Județului Cluj au intervenit la locul accidentului. Ambii șoferi, o femeie și copilul de șase ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.


"Pompierii au găsit la locul accidentului două autoturisme avariate, în care se aflau patru persoane, dintre care un minor de 6 ani, care prezentau afecțiuni diverse. S-a acționat pentru acordarea primului ajutor calificat și extragerea persoanelor din autoturisme, folosind echipamentele din dotare pentru a evita agravarea leziunilor suferite, având în vedere că doi adulți prezentau traumatisme vizibile. Astfel, au fost predați echipajelor medicale pentru a primi îngrijiri de specialitate și pentru a fi transportați la spital copilul de 6 ani cu agitație psihomotorie, o femei de cca 40 de ani cu afecțiuni ușoare, un bărbat de cca 40 cu fractură deschisă la un picior și un bărbat de cca 20 cu suspiciune de fractură la unul dintre brațe", 

Ultimele Stiri
abonare newsletter