Electric Castle

Tommy Cash va cânta din nou la Electric Castle, după ce anul trecut a fost interzis fiindcă a mixat o manea

​​După ce l-au interzis anul trecut „pe viață” la festivalul din Bonțida, Electric Castle a anunțat azi că Tommy Cash va reveni pe scenă la ediția cu numărul opt.

null null

Piesa „Aşa sunt zilele mele” a lui Adrian Minune s-a auzit, la ediție de anul trecutt a Electric Castle, fiind mixată de către DJ-ul din Estonia Tommy Cash.

Organizatorii fetivalului au fost dezamăgiţi de alegerea lui Tommy Cash şi au anunţat că nu va mai urca niciodată pe o scenă la Electric Castle: „Thank you, Tommy Cash! For your last ever performance at Electric Castle” (Mulțumim, Tommy Cash! Pentru ultima ta participare vreodată la Electric Castle).


A pus o manea în timpul concertului, la mai puțin de o lună de când DJ-ul italian Salvatore Ganacci a făcut același lucru la Neversea. Rapperul estonian a proiectat și imagini pornografice în timpul concertului.

Organizatorii Electric Castle au anunțat însă că Tommy Cash va reveni pe scenă la ediția cu numărul opt a festivalului.  Anunțul a fost făcut printr-o serie de postări făcute pe pagina de Facebook Electric Castle, în care organizatorii își cer scuze pentru ce s-a întâmplat anul trecut și spun că nimeni nu ar trebui să fie judecat pentru gusturile muzicale.


„Pentru că e original, ironic și nu se ia prea în serios. Seamănă cu festivalul într-o oarecare măsură și era păcat să nu se întoarcă. I-am zis că vrem să îl readucem, iar el a acceptat instant. Suntem prieteni vechi. Și buni. Cred că așa intrăm în categoria „la cataramă”. În plus, fanii lui pot sta liniștiți acum, îl vor vedea din nou la vară la Bonțida”, a spus Andi Vanca, Head of Communications la Electric Castle.

Citește și: Manele şi la Electric Castle după Neversea. Organizatorii au rupt colaborarea cu DJ-ul care a mixat


Citește și: Cum a răspuns DJ-ul care a pus manele la Electric Castle, mesajului organizatorilor

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter