Actualitate

Ce înseamnă când visezi că te îneci

Ce înseamnă când visezi că te îneci? Este motiv de îngrijorare? Pe lângă senzația ciudată, de sufocare, pe care o ai în timpul somnului, îți spunem că nu este cazul să te îngrijorezi.

Visul despre inec Visul despre inec

Dicționarul de vise: Ce înseamnă visul în care te îneci?

Dacă ai visat că te îneci, aceasta este modalitatea subconștientului să îți transmită că ești copleșită de griji și emoții negative. Ai anumite frici, dureri, încerci să ascunzi anumite probleme, iar ele te bântuie și vor să iasă la suprafață. Visul în care te îneci mai înseamnă și că încerci să supravietuiești, te lupți ca să răzbești.

De asemenea, visul in care te ineci mai poate simboliza ca te simti neputincioasa intr-o relatie, te-ai implicat prea mult iar acum, cand lucrurile au scapat de sub control, nu stii ce sa faci ca sa iti alini suferinta.


Dictionarul de vise: ce inseamna daca visezi ca te ineci, dar esti salvat?

Daca ai visat ca te inecai insa intervine cineva si te salveaza de la inec inseamna ca stii ca ai persoane pe care te poti baza atunci cand ai nevoie de o mana de ajutor sau un umar pe care sa plangi. Treci printr-o perioada in care esti mai calma, mai linistita, te simti mai odihnita si nu mai pui la suflet tot ce se intampla in jur si nu e tocmai ce trebuie.

Citește mai mult pe wowbiz.ro

Etichete: somn inec vise
abonare newsletter