Actualitate

Grav accident la Huedin, viteza a mai curmat o viață. Victima: bărbat de 55 ani, din Poieni

Un grav accident a avut loc vineri, în jurul prânzului, la Huedin.

UPDATE 14:00

Potrivit IPJ Cluj, un bărbat de 55 de ani din comuna Poieni, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism spre direcția Oradea, pe fondul neadaptării la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra volanului.


Ulterior, acesta a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat de 56 de ani, din județul Bihor. Din nefericire, în urma impactului conducătorul auto care a pierdut controlul volanului a decedat.

UPDATE 13:00


Potrivit centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, pe DN1 (E60), la kilometrul 529, la ieșirea din orașul Huedin către Oradea, a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme.

În urma impactului puternic, o persoană a fost grav rănită. Circulația este în continuare întreruptă pe ambele sensuri de mers.


ȘTIREA INIȚIALĂ

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 12:20, la ieșirea din oraș înspre Oradea. Potrivit martorilor, circulația este blocată în acest moment, iar cozile au început să se formeze pe ambele sensuri de mers.


Conform primelor informații furnizate de ISU Cluj, în accident au fost implicate două autoturisme, existând două victime.

abonare newsletter