Actualitate

Razie în cartierele importante din Cluj-Napoca! Zeci de şoferi, opriţi în ultima noapte

Zeci de şoferi clujeni au fost verificaţi luni seara în cele mai importante cartiere din Cluj-Napoca de echipaje ale Poliţiei.

La data de 13 ianuarie anul curent, în intervalul orar 22:30 - 00:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secțiile 2, 3, 4 și Biroul Rutier - au desfășurat activități cu scopul menținerii unui climat de ordine si siguranță publică pe raza municipiului Cluj-Napoca, totodată urmărindu-se reducerea riscului rutier.

Acțiunea a fost derulată cu preponderență în zona cartierelor Mărăști, Mănăștur și Gheorgheni, pe artere intens circulate, respectiv străzile -  Nicolae Titulescu - Septimiu Albini, zona centrală a orașului, Calea Florești - strada Izlazului-Câmpului, strada Aurel Vlaicu - strada Gorunului.


Activitatea desfășurată de către polițiști a condus la legitimarea a 49 de persoane, controlarea a 47 de vehicule. În urma abaterilor constatate, s-a impus aplicarea a 20 de sancțiuni contravenționale, iar unui conducător auto i-a fost suspendat dreptul de a conduce,  fiindu-i reținut permisul pentru conducere sub influența alcoolului.

Sancțiunile contravenționale au fost aplicate pentru încălcări ale legislației rutiere, dar și pentru nerespectarea normelor din domeniul ordinii și siguranței publice

Ultimele Stiri
abonare newsletter