Actualitate

VIDEO Vezi modul ȘMECHERESC în care a acționat hoțul din Piața Muzeului!

Toată schema hoțului apare înregistrată de camerele de supraveghere ale localului.

VIDEO Vezi modul ȘMECHERESC în care a acționat hoțul din Piața Muzeului! VIDEO Vezi modul ȘMECHERESC în care a acționat hoțul din Piața Muzeului!

„Duminică seara am fost furați într-un restaurant din Cluj-Napoca de acest individ”, a mărturisit, marți, Bogdan A., clujeanul păgubit. Dacă inițial au apărut doar câteva fragmente din „acțiunea” hoțului, Bogdan a trimis redacției Monitorul de Cluj întreaga înregistrare.

În imagini se vede cum individul intră în local, se așează la o masă alăturată celei ocupate de Bogdan și femeia care l-a însoțit și, pas cu pas, se aproprie cu scaunul de clujeanul păgubit, mimând că se dezbracă de geacă și furând portofelul din buzunarul paltonului („acțiunea” începe de la minutul 1:55).


După ce a acționat, individul a plecat dinspre Piața Muzeului înspre Piața Unirii, unde a și aruncat actele celor păgubiți. O plângere a fost înregistrată la Poliție în cursul zilei de luni.

„Nu sperăm la a recupera ceva din paguba noastră, însă modul în care a operat arată că e vorba despre un «profesionist» care se ocupă de această zonă și vă rugăm să distribuiți pentru a spori șansele în a fi identificat rapid și pentru a fi împiedicat în a comite din nou astfel de furturi!”, este apelul lui Bogdan pentru clujeni.

abonare newsletter