Actualitate

Vânzări de bilete false la Untold și Neversea. Peste 70 de persoane, înșelate

Un prahovean este cercetat pentru înșelăciune după ce ar fi vândut către zeci de persoane bilete false și servicii de cazare la Neversea și Untold, prejudiciul stabilit până acum fiind de aproximativ 60.000 de lei.

Potrivit reprezentanților Poliției Prahova, bărbatul de 32 de ani este cercetat pentru nouă infracțiuni de înșelăciune, după ce a vândut bilete false pentru festivalurile din Cluj-Napoca și Constanța, dar și servicii de cazare în cele două orașe cu ocazia celor două evenimente.

Polițiștii susțin că până în prezent au fost identificate 70 de persoane înșelate, cărora le-a fost produs un prejudiciu de aproximativ 60.000 lei.


Bărbatul mai este cercetat și în alte dosare, printre care și în cel care vizează spargerea dată în luna august la Poliția din Cornu, de unde au fost furate mai multe probe.

„La data de 10 decembrie, Serviciul de Investigații Criminale a înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești un dosar penal, cu propunerea de terminare a urmăririi penale, în care sunt cercetați trei bărbați din comuna Cornu, cu vârste de 43, 32 și 20 de ani. În urma probatoriului administrat, în sarcina inculpaților a fost reținută comiterea unui furt dintr-o societate comercială, la data de 28.03.2019, când toți trei au sustras 7 perechi de căști audio bluetooth – wireless. De asemenea, primii doi sunt bănuiți de sustragerea mai multor produse electronice din sediul Poliției Comunale Cornu, în noaptea de 19/20.08.2019, bunuri care anterior fuseseră ridicate cu titlu de probe”, arată Poliția Prahova.


Din cercetări a rezultat că cei doi inculpați au furat bunurile din sediul Poliției cu scopul de a și le însuși pe nedrept și nu pentru a sustrage sau distruge probe ori înscrisuri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter