Actualitate

A curs cu reclamații după spectacolul „Kings on Ice”. Firma organizatoare, amendă usturătoare

Firma care a organizat spectacolul „Kings on Ice” de la Cluj-Napoca a fost amendată cu 50.000 de lei. Spectacolul susținut de patinatorul rus Evgheni Plushenko a stârnit un val puternic de critici la adresa organizatorilor. Oamenii spun că sportivul a căzut și, rupând gheața, a tâșnit apa de sub ea.

Firma care a organizat spectacolul „Kings on Ice” de la Cluj-Napoca a fost amendată cu 50.000 de lei de Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj. Aceeași firmă e obligată să restituie prețul biletelor pentru cei care nu au participat la eveniment.

Potrivit unui comunicat al Protecției Consumatorilor Cluj, oamenii au fost ținuți în frig, nefiindu-le permis accesul de la ora 18.00 cum era în program.


„În urma cercetării a 30 de reclamații depuse împotriva organizatorului s-au descoperit mai multe deficiențe. Prin neasigurarea suprafeței de gheață, conform standardelor, evenimentul a fost reprogramat pentru a doua zi, dată la care suprafața gheții prezenta neconformități, consumatorii au fost ținuți în condiții improprii în frig, nefiindu-le permis accesul de la ora 18.00 cum era în program, nu a existat comunicare referitoare la reprogramarea spectacolului și nici privind recuperarea sumelor plătite, spectacolul trebuia să țină 120 de minute și a fost comprimat la 70 de minuste. Organizatorul a fost sancționat contravențional cu amendă de 50.000 de lei”, se arată în comunicatul OPC Cluj.

Comisarii au dispus firmei organizatoare să restituie contravaloarea biletelor pentru cei care nu au participat la spectacol.


CITEȘTE ȘI

Evgeni Plushenko, umilit la Cluj. Clipe de coşmar pentru cel mai cunoscut patinator. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter