Actualitate

Coliba de 25.000 € din centrul Clujului: „Se poate închiria ușor cu minim 300 € pe lună”

O nouă filă interesantă se scrie în povestea tragicomică a Clujului imobiliar.

Grota de 25.000 € din centrul Clujului: „Se poate închiria ușor cu minim 300 € pe lună”, sursă foto: Welt Imobiliare Grota de 25.000 € din centrul Clujului: „Se poate închiria ușor cu minim 300 € pe lună”, sursă foto: Welt Imobiliare

Recent, o agenție imobiliară a publicat mai multe fotografii cu o locuință de 14 mp de pe strada Paris, din Cluj-Napoca, scoasă la vânzare cu o sumă frumușică de 25.000 de euro. Prețul unui metru pătrat în „garsoniera” nedecomandată – confort 2 – sare de 1.780 euro, aceasta fiind practic o anexă dărăpănată ce „urlă” după o renovare costisitoare.

„Vă propunem spre vânzare o garsonieră de 14 mp utili plus boxă individuală de 3,2 mp situată într-o curte comună de pe strada Paris. Este compusă din o încăpere de 14 mp cu pod aferent și cotă parte din curte. Necesită renovare și racordare la canalul din curte (distanță 3 m). Cadastru și CF curat, fără sarcini! După renovare se poate închiria ușor cu minim 300 € pe lună”, se arăta în anunțul de vânzare al imobilului, șters între timp.


„Garsoniera”, ce aduce mai degrabă cu faimoasa colibă a unchiului Tom din romanul lui Harriet Beecher Stowe, nu dispune de loc de parcare, însă marile atuuri ale imobilului inclus în categoria „casă/vilă” sunt utilitățile generale (electricitate, apă, gaz), respectiv proximitatea mijloacelor de transport în comun, „străzile asfaltate” și „iluminatul stradal”.

CITEȘTE ȘI: Sediul BCR de pe George Barițiu, de vânzare!

abonare newsletter