Actualitate

Detalii înfiorătoare despre crima din Cluj. Înainte să moară, bătrâna de 90 de ani a fost violată!

O femeie în vârstă de 90 de ani, din localitatea Muncel, comuna Câțcău, a fost găsită fără suflare, cu urme de violență pe corp, în urmă cu câteva zile.

Un tânăr de 19 ani a fost arestat de magistrații de la Tribunalul Cluj, după ce a comis o crimă, un viol, un furt și o tâlhărie. Toate aceste infracțiuni au fost comise asupra unei femei în vârstă de 90 de ani.

Judecătorii susțin că Sever Hălmagian, de 19 ani, și-a sodomizat o vecină, o femeie în vârstă de 90 de ani, și au dispus, arestarea acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.


Procurorii susțin că scenele de la fața locului au fost greu de suportat, iar acest lucru arată că ucigașul a fost în stare de orice. De altfel, sătenii din localitatea Câțcău, județul Cluj, unde a avut loc crima, susțin că Sever Hălmăgian a mai comis în trecut și alte fapte penale și că a fost iertat, de fiecare dată, de polițiștii de la postul de poliție din comună.

Revenind la crimă, procurorii susținând că sfârșitul femeii a fost unul de o brutalitate înfiorătoare. De altfel, detaliile cuprinse în referatul de arestare nu pot fi reproduse, decât sumar, din cauza violenței extreme, căreia femeia de 90 de ani i-a căzut victimă, scrie evz.ro.


Hălmăgian a mers la casa vecinei sale, în cursul nopții și a ”desfiletat” siguranța din panoul Electrica, lăsând casa fără energie electrică. Ulterior, mai spun procurorii, agresorul a pătruns în casa victimei pe un geam, și a a lovit-o pe femeie cu pumnul în zona capului, aceasta lovindu-se la cap, în cădere, de tocul unei uși. În prima fază, femeia și-a pierdut cunoștința iar criminalul a încercat să o violeze. Scenele descrise de procurori sunt înfiorătoare și atestă instabilitatea mintală a criminalului. Hălmăgian a încercat să își violeze victima aflată în stare de inconștiență, da nu a putut, pentru că nu a avut erecție, fiind sub influența băuturilor alcoolice. La autopsie, medicii legiști din Cluj susțin că femeia a fost sodomizată cel mai probabil, de agresor, care și-a folosit degetele.

La un moment dat, victima s-a trezit și a fost atacată din nou de criminal, care a o lovit-o cu un par în cap, fapt ce i-a provocat o fractură craniană. Ulterior, Hălmăgian a luat o pungă și și-a sufocat victima. La final, criminalul a furat din caza femeii câteva lucruri cu valoare foarte mică, un briceag, un telefon mobil vechi și un încărcător.


Pus în fața probelor adunate, criminalul a recunoscut că a ucis-o pe femeia de 90 de ani și a precizat că a comis această faptă în stare de ebrietate și că nu își mai aduce aminte nimic.

Etichete: viol catcau crima
Ultimele Stiri
abonare newsletter