Actualitate

Programul tramvaiului lui Moș Crăciun. Copiii pot să îi trimită o scrisoare Moșului

Anul acesta, Moș Crăciun va sosi în Cluj-Napoca în 5 decembrie și îi va aștepta pe copii în propriul său tramvai.

Tramvaiul lui Moș Crăciun a început deja de săptămâna trecută să circule pe ruta 101 (Bucium - Piața Gării) și înapoi, gătit de sărbătoare cu ghirlande de luminițe. Vesel și cochet, tramvaiul asteaptă cât mai mulți călători să se încarce cu energie și zâmbete, așa că va circula pe tot parcursul zilei și va opri în toate stațiile de pe traseu, până în 30 decembrie. Prețul unui bilet este cel uzual practicat în rețeaua CTP Cluj-Napoca.

Programul tramvaiului lui Moș Crăciun este următorul:


-     Plecare din Piața Gării la orele: 16:00,  17:00,  18:00.

-     Plecare din Bucium  la orele: 16:30,  17:30,  18:30.


Copiii sunt invitați să compună scrisoarea către Moș Crăciun și să o depună în poșta special amenajată în tramvaiul care va străbate orașul pe linia 101.

Din 5 decembrie, Moșul însuși va călători cu tramvaiul între orele 16:00-19:00 și va asculta dorințele copiilor, se va delecta cu poezii și cântecele și va împărți dulciuri celor care stau de vorbă cu el. În intervalul în care Moșul e în tramvai, călătoria este gratuită.


Pe tot parcursul lunii decembrie, copiii din Cluj pot vizita Târgul de Crăciun, unde, pe lângă bomboane, turtă dulce şi jucării, au ocazia de a vedea spectacole special concepute pentru ei de diverse trupe sau de a primi tot felul de surprize, iar cei mai activi dintre micuţi pot să dea o tură pe patinoar.

Ultimele Stiri
abonare newsletter