Actualitate

Boc, criticat dur pe internet după desfiinţarea locurilor de parcare de pe Republicii: "10 ore la parking costă cât un abonament în cartier"

Emil Boc şi-a pus şoferii clujeni în cap după ultimele decizii în vederea fluidizării transportului în comun.

Edilul clujului a pregătit o serie de modificări prin care transportul în comun să se desfăşoare mai bine decât traficul cu maşinile proprii prin oraş. Primăria a eliminat locurile de parcare de pe Bulevardul Nicolae Titulescu la începutul anului, iar acum a desfinţat locurile de parcare de pe strada Republicii pentru fluidizarea traficului.

Clujenii nu au văzut cu ochi buni ideea lui Boc şi au criticat dur această decizie pe grupurile de Info Trafic din Cluj-Napoca. Cei mai mulţi dintre utilizatori s-au plâns de preţul mare la parkingul de la Primărie, dar şi drumul lung pe jos pe care îl vor avea de parcurs bolnavii de la Spitalul de Oncologie.


"Îi doresc celui care a inventat soluția aceasta să-şi urce rudele bolnave la Spitalul CFR sau Oncologie din parcarea primăriei.", a fost unul dintre mesajele dure apărute pe internet. Un alt clujean s-a plâns de preţurile mari la parkingul de la Primărie: "A rămas Parkingul de la primărie fără clienti. Are preț OK, 10 ore la primărie cât un abonament in cartier timp de un an.".

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Cluj-Napoca a dat aviz favorabil pentru propunerea privind fluidizarea circulației pe strada Republicii, prin desființarea parcărilor la bordură de pe sensul de urcare. Așadar, de luna viitoare, vor exisa 2 benzi de urcare și una de coborâre. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter