Actualitate

Noaptea accidentelor! Șofer băut, reținut de polițiști după ce s-a oprit într-un copac

Noaptea de sâmbătă spre duminică s-a dovedit a fi una plină de evenimente pentru echipajele de salvare și oamenii legii.

Noaptea accidentelor! Șofer băut, reținut de polițiști după ce s-a oprit cu mașina într-un copac Noaptea accidentelor! Șofer băut, reținut de polițiști după ce s-a oprit cu mașina într-un copac

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă, în jurul orei 22:00, pe strada George Byron, din municipiul Cluj-Napoca. Potrivit ISU Cluj, două autospeciale au intervenit la fața locului după ce un autoturism a intrat în coliziune cu un scuter. Bărbatul de pe scuter a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat ulterior la spital.

De asemenea, un accident rutier s-a petrecut pe strada Traian Vuia, duminică, în jurul orei 01:00, unde au intervenit o autospecială și o ambulanță a SAJ. Salvatorii nu au găsit persoane încarcerate la fața locului, ci doar o singură victimă, care a refuzat însă transportul la spital. Potrivit IPJ Cluj, este vorba despre un șofer de 32 de ani, din Dezmir, care se afla sub influența alcoolului (peste 0,70 mg/l alcool pur expirat), căruia polițiștii clujeni i-au întocmit un dosar penal.

abonare newsletter