Actualitate

Reacția VIVO, după închiderea zonei de food court. „Vina le aparține chiriașilor!”

Conducerea VIVO Cluj-Napoca a făcut primele precizări după închiderea restaurantelor din zona de food court. Comisarii de la Protecţia Consumatorului Cluj au amendat VIVO cu 30.000 de lei şi au închis circa 20 de restaurante din zona de food-court, după ce au fost descoperite „colonii de gândaci negri şi roşii”.

Într-un răspuns pentru Monitorul de Cluj, managementul VIVO Cluj-Napoca susține că “nu poate avea acces la spațiile pe care le oferă în chirie partenerilor săi” și că acești chiriași sunt obligați să facă dezinsecția spațiilor.

“Managementul VIVO! Cluj-Napoca este în alertă încă din momentul zero al acțiunii reprezentanților OPC Cluj, cu toată deschiderea și transparența pentru soluționarea acestei situații. Menționăm că managementul VIVO! Cluj-Napoca respectă întru totul procedurile legale prin care chiriașii centrului comercial sunt obligați să prezinte dovada acțiunilor de dezinsecție a spaţiilor pe care le au în gestiune.  Subliniem faptul că, în conformitate cu contractele în vigoare, managementul centrului comercial nu poate avea acces la spațiile pe care le oferă în chirie partenerilor săi şi poate controla situația acestora  exclusiv prin intermediul documentelor de aviz de bună funcţionare care îi sunt puse la dispoziție. În acest moment, managementul VIVO! Cluj-Napoca se implică direct în rezolvarea situației și se lucrează intens la procesul complet de dezinsecție din zona de food court, cu soluții și echipamente de ultimă generaţie. Colaborăm cu autoritățile pentru soluționarea rapidă a situației. Dorim să ne asigurăm consumatorii, și pe această cale, că suntem un centru comercial responsabil, care respectă procedurile în vigoare”, transmite conducerea mall-ului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter