Actualitate

PETIȚIE ONLINE pentru deschiderea circulației pe A1 Lugoj - Deva. SEMNEAZĂ AICI

Asociața Pro Infrastructura a deschis o petiție online în parteneriat cu Declic pentru deschiderea Autostrăzii A1 Lugoj - Deva.

Ministrul Transporturilor și Guvernul României sunt în conflict deschis cu antreprenorul care a realizat această porțiune de autostradă, iar recepția finală întârzie neașteptat de mult.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a refuzat la începutul lunii august recepția pentru Lotul 3 din Autosrada Lugoj - Deva, motivul principal fiind legat de termenul de garanție pe care îl au lucrările, precum și anumite probleme depistate de CNAIR pe care antrenprenorul spaniol Comsa le neagă.


Într-o vizită pe șantier efectuată în luna august, ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a declarat că spaniolii de la Comsa au primit un termen de 10 zile în pentru a remedia o parte din probleme și a recunoscut că tronsonul ar fi putut fi deschis, iar unele probleme ar fi putut fi rezolvate sub trafic.

La mai bine de o lună distanță de la vizita lui Cuc, tronsonul de pe A1 este în continuare închis. Asociația Pro Infrastructură a deschis o petiție online, la fel cum s-a întâmplat și în 2018 pentru deschiderea lotului 3 din Autosrada A10 Sebeș - Turda. Inițiativa respectivă a strâns atunci peste 17.000 de semnături, iar bucata de autostradă a fost deschisă după opt luni de la finalizarea ei.


SEMNEAZĂ AICI PETIȚIA ONLINE

Ultimele Stiri
abonare newsletter