Actualitate

Veste bună pentru clujeni: undă verde pentru începerea lucrărilor la un nou parc

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a dezvăluit că a semnat, marţi dimineață, ordinul de începere a lucrărilor pentru Parcul Între Lacuri.

Veste bună pentru clujeni: undă verde pentru începerea lucrărilor la un nou parc Veste bună pentru clujeni: undă verde pentru începerea lucrărilor la un nou parc

Lucrările vor fi realizate de Nord Conforest – Eco Garden – Proiect Construct Regiunea Transilvania SRL, asociere care a construit și Baza sportivă Gheorgheni. În timp ce contractul pentru baza sportivă din Gheorgheni a fost atribuit societăţii Nord Conforest pentru peste 4,6 milioane de euro, valoarea contractului Parcului Între Lacuri se ridică la 7,8 mil. de lei (circa 1,64 mil. de euro).

„Am semnat în această dimineață (n.red. marți) ordinul de începere a lucrărilor pentru Parcul Între Lacuri. În sfârșit, ne-a venit aprobarea pe fonduri europene de la București, astfel încât proiectul poate fi demarat, a intrat în lucru. Este un parc care presupune reconversia unui teren neutilizat de 9.450 mp, din centrul unui ansamblu de locuințe colective cu deficit grav de spațiu verde pe cap de locuitori, într-o zonă de recreere accesibilă publicului”, a precizat edilul, la un post de radio local.


Cu toate că durata de execuție se întinde pe 10 luni, Emil Boc este încrezător în „forța constructorului”, fiind ferm convins că proiectul va putea fi realizat mult mai devreme. În altă ordine de idei, referitor la Parcul Feroviarilor, primarul a dezvăluit că în cursul lunii septembrie va intra PUZ-ul în Comisia de urbanism pentru aprobare, după care vor urma faza de licitație și execuție.

CITEȘTE ȘI: Parc de 1,6 mil. € în cartierul Între Lacuri. Investiţia, finalizată anul viitor


CITEȘTE ȘI: Boc: „Parcul Feroviarilor este în proiectare”

Ultimele Stiri
abonare newsletter