Actualitate

Nasra: „DJ 107 M, Drumul Ruşinii, intră în toamnă DISTRUS, iar tronsoanele reabilitate sunt deja stricate!” VIDEO

Deputatul Horia Nasra atrage atenția cu privire la drumul de la intrare în Băișoare până la Iara, care este aproape impracticabil.

DJ 107 M din zona turistică a Munţilor Apuseni, din Cluj, de la intrarea în Băişoara şi până în Iara este ciuruit de gropi din metru în metru.

„Intrăm treptat în sezonul rece şi situaţia este aceeaşi ca în anul trecut, sunt tronsoane unde ploile de toamnă transformă DJ 107 M într-un drum de car, plin de gropi şi mlăştinos. Este un DEZASRTU pentru viaţa de zi cu zi a clujenilor din Luna de Sus, Săvădisla, Băişoara şi Iara. Despre turism ce putem să mai vorbim, cu un asemenea drum? Ne facem de ruşine în Cluj, ne facem de ruşine în România, ne facem de ruşine în Europa! Consiliul Judeţean Cluj a pus cruce turismului în zonă...
Cât despre reabilitarea unor tronsoane din DJ 107 M, sunt deja distruse şi probabil în opt - zece luni drumul va fi ciuruit de gropi ca înainte. Este adevărat că recepţia drumului nu a fost efectuată dar oare Alin Tişe şi consilierii judeţeni nu pot să meargă în teren să observe cum aruncăm pe geam banii clujenilor?” a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

DJ 107 M, situat pe ruta Luna de Sus, Săvădisla, Băișoara și Iara, a fost asfaltat în această primăvară, dar din cauza calității proaste a lucrărilor, drumul deja a fost împânzit de gropi.


 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter