Actualitate

Gata cu viteza pe Dealul Feleacului? Limitatoare montate înainte de „curba morții”

Devenit cunoscut din pricina multiplelor accidente grave, multe dintre ele soldate cu morți, Dealul Feleacului se „mândrește” de acum cu limitatoare de viteză.

Gata cu viteza pe Dealul Feleacului? Limitatoare de viteză montate înainte de „curba morții” Gata cu viteza pe Dealul Feleacului? Limitatoare de viteză montate înainte de „curba morții”

Drumarii clujeni au fost surprinși, miercuri, montând limitatoarele chiar înainte de curba cunoscută drept „curba morții”. Părerile șoferilor n-au întârziat să apară, unii consideră inițiativa o idee bună, alții se întreabă de ce au fost amplasate pragurile de sol pe partea de urcare: „100% trebuia să le pună la coborâre, dar au greșit!”.

„Adio raliuri pe Feleac!”, se bucură o parte dintre clujeni, cealaltă tabără plângându-se de faptul că „speed bumper”-ele montate în afara localității vor îngreuna și mai mult traficul: „ce fain o să fie când merg camioanele încărcate cu peste 15 tone, să încetinească acolo... super gândit, n-am ce zice!”.


„Să le pui pe sens invers după curbă mi se pare prostie, șoferul încetinește în ultima clipă, deoarece nu sunt vizibile!”, „Ce nebuni! O să fie la accidente acolo și se va face și aglomerație”, „Felicitări, camioanele și mașinile încărcate cum vor urca acolo?”, se întreabă șoferii. Unul dintre ei susține că este una dintre „cele mai imbecile îmbunătățiri” rutiere, așteptând „cu drag” prima după-masă de vineri: „va fi un loc de înaltă pomenire a sfinților, Guvernului și Primăriei”.

„Mai jos cu 200 m, este o fâșie de asfalt ruptă, care-ți rupe telescoapele de vreo doi ani. Nimeni nu s-a gândit să repare chestia aia, dar avem praguri! Caracal de Cluj...” sau „Numai pe Oașului nu se montează nimic, unde se circulă ca la raliu, unde la trecerea de pietoni nici măcar nu se frânează. Vrem bumpere pe str. Oașului, de la Auchan în sus!”, sunt alte nemulțumiri ale șoferilor clujeni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter