Actualitate

La un pas de catastrofă la Livada: semințe și telefon la volan, o familie putea fi distrusă?

Un accident rutier a avut loc, vineri dimineață, pe raza localității clujene Livada.

La un pas de catastrofă la Livada? Semințe și telefon la volan, o familie putea fi distrusă La un pas de catastrofă la Livada? Semințe și telefon la volan, o familie putea fi distrusă

Potrivit reprezentanților IPJ Cluj, două autovehicule au fost implicate în evenimentul rutier petrecut în jurul orei 10:10, la Livada, pe DN 1C. Traian Morar, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj a confirmat că accidentul s-a produs după ce un autobuz s-a ciocnit de o mașină parcată la marginea părții carosabile.

Deși, din fericire, evenimentul neplăcut s-a soldat doar cu pagube materiale, șoferii implicați în accident au fost la un pas de o tragedie de mari proporții. Un presupus martor la eveniment susține că șoferul autobuzului vorbea la telefon și mânca semințe la volan înainte de impactul cu autoturismul unui proaspăt tătic, care tocmai își adusese acasă familia!


„Șoferul autocarului mânca semințe și vorbea la telefon. A văzut poliția în față, s-a aplecat să lase telefonul din mână și s-a izbit de cealaltă mașină. Mai mult decât atât, șoferul celeilalte mașini tocmai ce și-a adus acasă soția și bebelușul nou-născut de la maternitate. Nu erau în mașină, apucaseră să intre în casă. Nici nu vreau să-mi imaginez ce se putea întâmpla!”, a mărturisit un utilizator al grupului de Facebook „Info Trafic jud. Cluj”, fapte neconfirmate însă de autorități.

Ultimele Stiri
abonare newsletter