Actualitate

Beard Brothers au adunat bani pentru o nouă ambulanță. ISU Cluj: „Tare bine ne-a prins mâna vostră de ajutor!”

Organizația Beard Brothers au reușit să strângă banii pentru a achiziționa cea de-a doua ambulanță SMURD. Ultimii 7.000 de euro de care era nevoie au fost adunați în mai puțin de 24 de ore.

Reprezentanții ISU Cluj și-au arătat recunoștință pentru tot efortul depus de membrii organziației.

„Aceștia sunt Beard Brothers, o mână de tineri care au pus nevoia celor aflați în suferință înainte de orice altceva. Au pornit curajoși într-o cursă contra cronometru pentru a cumpăra o ambulanță TIM SMURD, înainte ca cele vechi să se strice de tot. Nici nu s-a terminat anul, că ne-au adus în curte ambulanța promisă și s-au angajat, din nou, să mai cumpere încă una. Iar astăzi, ne-au anunțat că au reușit să strângă deja suma necesară pentru cea de-a doua ambulanță de prim ajutor SMURD. Acești tineri simpli ne-au demonstrat că și salvatorii au nevoie să fie salvați câteodată, că poate nu bine să ți cont de calcule pesimiste și că e mai bine să te bazezi pe determinarea fiecăruia dintre noi.  O mână de tineri simpli au reușit să ridice nivelul de siguranță pentru noi toți, prin ambulanțele SMURD cumpărate, care se alătură celor primite din partea autoritățile locale și prin programele de finanțare europeană Beard Brothers sunt pentru noi un exemplu demn de urmat, sunt acei tineri care nu au limite în a face bine și pentru care nu avem cuvinte care să poată cuprinde întreaga recunoștință pe care le-o purtăm.  Ne-ați arătat cât de mult iubiți viața și cât de mult știți să vă luptați pentru ea. Iar nouă nu ne rămâne decât să vă mai spunem încă o dată: Tare bine ne-a prins mâna vostră de ajutor!”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.


Asociația Beard Brothers a anunțat marți că mai este nevoie de 7.000 de euro pentru ambulanță. A doua zi, deja au transmis că au reușit să strângă suma necesară achiziționării celei de a doua ambulanțe pentru SMURD Cluj.

„Suntem extrem de recunoscători pentru faptul că în mai puțin de 24 de ore s-a strâns și chiar depășit targetul propus. Astfel,  în momentul asta am ajuns la peste 7500 de euro. Surplusul va fi redirecționat înspre The Beard Mobile by BB. Ne înclinăm, și abia ațteptăm să vină ambulanța!”, au transmis reprezentanții Beard Brothers.


Anul trecut, organizația Beard Brothers a reușit să strângă 120.000 de euro pentru achiziționarea unei ambulanțe, pe care a donat-o Serviciului Mobil de Reanimare și Descarcerare (SMURD) Cluj. Ambulanțele de tip C sunt cele mai dotate din punctul de vedere al aparaturii și al personalului medical.

Beard Brothers este considerată cea nonconformistă organizație nonguvernamentală din țară.

Ultimele Stiri
abonare newsletter