Actualitate

Boc și lucrările de infrastructură din oraș. “Podul N se redeschide în 15 august”

Primarul Emil Boc a trecut în revistă, pe Facebook, stadiul unor lucrări de infrastructură din oraș.

Despre strada Universității, Boc spune că “ au fost finalizate lucrările de reparații ale străzii”.

“Au fost finalizate lucrările de înlocuire a trotuarelor pe tronsonul de la intersecția străzii cu Piața Unirii până la intersecția cu strada I. C. Brătianu, pe ambele părți. Săptămâna viitoare vor continua lucrările de înlocuire a trotuarelor până la intersecția cu strada Avram Iancu”, spune primarul pe Facebook.


În ceea ce privește strada Cuza Vodă, edilul Clujului spune că au fost finalizate lucrările de reparații ale străzii și că urmează aplicarea marcajelor rutiere provizorii.

“Pe strada Câmpului, lucrările de reparații ale străzii se află în execuție. În această noapte se finalizează lucrările de așternere strat de bază și se va elimina restricția de pe benzi (se va circula pe toate benzile)”, a mai spus Boc.


Cât despre pasajul denivelat „Nod N” - Podul N, edilul dă asigurări că “circulația va fi complet redeschisă pe pod începând cu 15 august”.

“Pe strada Ion Creangă lucrările de investiții de gaz - înlocuire conducte și branșamente au fost finalizate. Săptămâna viitoare vor începe lucrările de reparații ale străzii cu termen de finalizare - 8 septembrie”, a adăugat Emil Boc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter