Actualitate

Două plantaţii URIAŞE de CANABIS au fost descoperite într-un sat din Cluj! Un tânăr, arestat preventiv. FOTO

51 de plante de canabis au fost ridicate în urma unei percheziții efectuate pe raza județului Cluj. Doi bărbați bănuiți că aveau două culturi de canabis sunt cercetați în cauză.

La data de 17 iulie 2019, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj-Napoca, au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza județului Cluj, pentru documentarea activității infracționale a doi bărbați bănuiți de trafic de droguri de risc.

Astfel, au fost descoperite 2 culturi outdoor de canabis, una în curtea imobilului în care locuiau cei doi, cealaltă la circa 300 de metri de imobil.


După punerea în executare a mandatului de percheziție domiciliară emis de Tribunalul Cluj, au fost ridicate 51 de plante de canabis cu masa verde de 28 de kilograme. De asemenea, au fost ridicate 2 grindere, un cântar electronic, un cort pentru creșterea plantelor indoor împreună cu instalația de iluminat și un ventilator.

Cei în cauză sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc, unul dintre aceștia fiind reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.


La activități au participat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Gherla și jandarmi.

Etichete: arestat canabis
Ultimele Stiri
abonare newsletter