Actualitate

Doi hoți, prinși în flagrant în timp ce furau motorină dintr-o parcare din Someșeni

Doi bărbați au ajuns pe mâna polițiștilor clujeni după ce au fost prinși în flagrant delict în timp ce furau motorină.

Doi hoți, prinși în flagrant în timp ce furau motorină dintr-o parcare în Someșeni Doi hoți, prinși în flagrant în timp ce furau motorină dintr-o parcare în Someșeni

Potrivit IPJ Cluj, la data de 11 iulie a.c., în jurul orei 06:30, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secţia 7 Poliţie au intervenit la o sesizare conform căreia agenţii de pază ai unei societăţi comerciale ar fi depistat doi bărbaţi în timp ce sustrăgeau motorină din rezervoarele unor utilaje aflate în curtea societăţii.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, identificând doi bărbaţi în vârstă de 31 şi 34 de ani, ambii din comuna Petreştii de Sus (jud. Cluj). În fapt, cei doi bărbaţi ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale din cartierul Someșeni prin escaladarea gardului, sustrăgând fiecare câte o canistră cu câte 20 de litri de motorină din rezervoarele utilajelor parcate.


În cauză se efectuează acum cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Etichete: hoti motorina someseni
Ultimele Stiri
abonare newsletter