Actualitate

TRAGEDIE la Gârbău: au sfârșit SPULBERAȚI DE TREN! Vezi momentul IMPACTULUI filmat din locomotivă!

Două persoane au murit într-un mod cumplit, după ce un tren a lovit din plin autoturismul în care se aflau.

TRAGEDIE la Gârbău: fără permis și cu mașina radiată, au sfârșit spulberați de tren TRAGEDIE la Gârbău: fără permis și cu mașina radiată, au sfârșit spulberați de tren

Accidentul s-a produs, joi după-amiază, pe magistrala 300, între staţiile Gârbău şi Viştea, din judeţul Cluj. Un tren InterRegio privat, care circula pe ruta Cluj-Napoca – Oradea a lovit un autoturism în care se aflau doi bărbați, cele două persoane neavând nicio șansă de scăpare.

Potrivit ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost dislocate pentru a gestiona situația de urgență ca urmare a evenimentului ce a avut loc în jurul orei 16:30. În urma impactului, cei doi bărbați care se aflau în autoturism în momentul accidentului au suferit traumatisme incompatibile cu viața, iar decesul acestora a fost declarat pe loc.


Polițiștii de la IPJ Cluj au venit cu mai multe detalii despre tragica întâmplare în urma căreia traficul feroviar s-a desfășurat un timp îndelungat doar pe o singură linie. Se pare că cel care conducea autoturismul era un bărbat de 45 de ani și locuia în loc.Viștea (com. Gârbău). În urma verificărilor, s-a constatat că acesta nu avea permis de conducere, iar mașina cu care se deplasa era radiată din circulație.

Ultimele Stiri
abonare newsletter