Actualitate

VIDEO. GRAV accident la intrare în Turda! Un tir s-a răsturnat și a lovit alte două mașini

Un grav accident rutier a avut loc, marți după-masă, la intrarea în Turda. Un tir s-a răsturnat și a acroșat alte două mașini aflate în mișcare.

UPDATE, ORA 16:30

Conform IPJ Cluj, conducătorul unui autoturism a intenționat să iasă din parcarea restaurantului Marele Alb și nu a acordat prioritate de trecere ansamblului de vehicule ce se deplasa dinspre Cluj-Napoca spre Câmpia Turzii, acroșându-l. După impact, TIR-ul a intrat pe sensul opus, unde a acroșat un alt autoturism, apoi s-a răsturnat pe carosabil. Au fost înregistrate 2 victime, conducătorul ansamblului de vehicule și o femeie din autoturismul care a provocat accidentul.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj al SAJ intervin ca urmare a evenimentului rutier, în urma căruia un tir ce transporta sare s-a răsturnat și a acroșat două autoturisme.


Pompierii, alături de echipajele SMURD și SAJ intervin în aceste momente pentru a descarcera șoferul autotrenului, rămas blocat în cabina vehiculului răsturnat și pentru a acorda primul ajutor calificat pentru alte două persoane din autoturismele implicate în accident. Din fericire, șoferul camionului este conștient.

Etichete: turda tir accident
abonare newsletter