Actualitate

Compania de Apă Someş a rezolvat avaria la Aducţiunea Cluj-Gherla! Când vor avea apă potabilă cele 12 localităţi afectate

Compania de Apă Someş a anunţat că a reuşit remedierea problemelor la aducţiunea Cluj-Gherla, iar în următoarele localităţile afectate vor avea apă potabilă.

"Avarie remediată după aproape 24 de ore de lucru continuu. În aproximativ o ora sperăm să putem începe manevrele de reluare a furnizării apei, dar utilizatorii de la capăt de rețea (Dej și localitățile arondate) estimăm că vor începe să primească apă doar spre seară, după umplerea sistemului și rezervoarelor. Există în continuare riscul că Someșul să rupă malul și aductiunea în alt loc. Pentrut a preveni pe viitor așa ceva, în viitorul f apropiat vom încerca să deviem cca 100 m din aducțiune de lângă mal.", transmit reprezentanţii Companiei de Apă Someş.

Reamintim că ieri seară Aducțiunea Companiei de Apă Someș - o țeavă de mare diametru - s-a rupt în zona comunei Iclod și toată partea de nord-est a județului Cluj (municipiile Dej, Gherla și zece comune) a rămas fără apă potabilă.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter