Actualitate

Alin Tișe se plânge online că este „filat” de „psihopați bolnavi plătiți din bani publici”

Într-o postare publică pe Facebook, președintele Consiliului Județean Cluj susține că „niște indivizi plătiți din bani publici îl filează” de câteva zile încoace.

Alin Tișe spune că a aflat deja cine este „psihopatul bolnav” care coordonează întreaga „acțiune” și amenință că va duce lupta pe plan personal.

„Da. Este adevărat că niște psihopați plătiți din bani publici m-au urmărit și filat mai multe zile. Pe mine, familia mea și pe copilul meu. Am dovezile necesare. Știu cine este psihopatul bolnav care coordonează asta și îi știu și pe cei care au făcut asta. Nu voi renunța la demersul început de a aplica legea. Începând de azi, ei nu vor lupta cu mine ca președinte al Consiliului Județean, ci vor lupta cu mine, omul și tată. Pentru că dincolo de asta nu mai există nimic”, se arată în postarea lui Tișe (n.red. corectată în acest text).


De asemenea, președintele CJ Cluj amenință că „va răspunde pe măsura gestului” celor care îl „urmăresc” de câteva zile, asigurând „psihopații” că „vor răspunde” pentru faptele lor.

„Deci, psihopaților care prin filaj și urmăriri încercați să mă intimidați și amenințati pe mine și familia mea, trebuie să știți că de azi veți avea răspunsul pe măsura gestului vostru. Puteți comanda pe bani publici câte articole doriți în toată presa, că nu mă mai impresionează. Puteți face câte manipulări doriți ale oamenilor onești și nevinovați, că adevărul va ieși la iveală curând. Ati depășit măsura si veți răspunde pentru asta!”, mai scrie Alin Tișe.


CITEȘTE ȘI: Norica Nicolai îl trage de urechi pe Tișe privind Aeroportul: „Șicanele juridice creează o suspiciune că există niște interese ascunse!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter