Actualitate

Un om de afaceri din Cluj, decedat în accidentul aviatic din Buzău

Mihai Ioan Covaciu, cunoscut dezvoltator imobiliar în Cluj, a fost una dintre victimele accidentului aviatic din Buzău

Două persoane au fost găsite decedate într-un avion de mici dimensiuni prăbuşit într-o zonă montană din apropierea oraşului Nehoiu din municipiul Buzău, au informat miercuri reprezentanţii IGSU şi ai Prefecturii Buzău. Una dintre victime se pare că este Mihai Ioan Covaciu, cel care a construit mai multe blocuri în Cluj-Napoca şi pilota avionul de mici dimensiuni.

Autorităţile din judeţul Buzău au fost alertate, miercuri, de un apel la 112, apelantul susţinând că a auzit un zgomot la o distanţă considerabilă, care ar fi putut fi un aparat de zbor de mici dimensiuni.


Potrivit IGSU, forţele de intervenţie şi salvare au găsit locul accidentului, iar din primele informaţii de la faţa locului se confirmă decesul a două persoane. Locul respectiv este în zona Barajului Siriu.

Conform purtătorului de cuvânt al Prefecturii Buzău, Gabriel Cozma, avionul s-a prăbuşit în arealul geografic al satului Valea Nehoiului, care aparţine de oraşul Nehoiu. Reprezentantul Prefecturii Buzău a menţionat că apelul la 112 a fost făcut de un cioban.


"Accidentul aviatic s-a produs într-o zonă greu accesibilă", a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău.

Condiţiile meteo au fost nefavorabile în zona de nord a judeţului Buzău începând de marţi seara, cu vânt şi precipitaţii

Ultimele Stiri
abonare newsletter