Actualitate

Individ periculos și violent, căutat de polițiști! El a provocat accidentul de la Sânnicoară

Rostas Ionel, zis BOXI, este căutat de polițiști după ce a provocat un accident la Sânnicoară și a fugit de la locul faptei.

Individul locuiește în cartierul Mărăști, pe strada Sarmizegetusa, fiind cel care a fost implicat în evenimentul rutier petrecut sâmbătă dimineață, în urma căruia a abandonat mașina și a fugit de la fața locului.

„Acesta se deplasează prin oraș cu taxi, dacă îl recunoașteți cumva sau îl transportați, să luați de urgență legătura cu Poliția la 112. Atenție mare, e foarte periculos și violent!”, transmit reprezentanții IPJ Cluj. La rândul lor, reprezentanții Asociației Taximetriștilor din Cluj spun că bărbatul a fost văzut ultima oară în Piața Mihai Viteazul.


Vă reamintim că, un accident rutier s-a produs, sâmbătă dimineață, pe raza localității Sânnicoară, în jurul orei 05:30, vinovat fiind un șofer care nu a păstrat distanța regulamentară față de mașina pe care o urma. În urma impactului, două mașini au părăsit partea carosabilă prin partea stângă, lovind un al treilea autoturism care circula regulamentar din sens opus. Polițiștii spun că șoferul vinovat a părăsit locul faptei, iar acesta nu posedă permis de conducere.

abonare newsletter