Actualitate

Două construcții clujene, în Top 5 cele mai spectaculoase proiecte rezidențiale din țară

Două proiecte rezidențiale din Cluj-Napoca au prins topul celor mai spectaculoase astfel de construcții din țară.

Două construcții clujene, în Top 5 cele mai spectaculoase proiecte rezidențiale din România Două construcții clujene, în Top 5 cele mai spectaculoase proiecte rezidențiale din România

Astfel, cu ajutorul Asistenței Virtuale de Ofertare la Șantiere (Victa), revista de specialitate IBC Focus a întocmit o listă de proiecte aflate în diferite stadii: incipiente, de autorizare, de construcție sau chiar finalizate. Pe lângă Vox Vertical Village (Timișoara), Turnurile gemene din Arad și Stejerișul din Brașov, în primele cinci cele mai impresionante proiecte rezidențiale și-au făcut loc și cele două proiecte moderne din Cluj-Napoca, West City Tower, respectiv Wings Residence.

West City Tower este cel mai înalt bloc de locuințe din România, cuprinzând 25 de etaje, 5 etaje de parcare, spațiu de joacă, 182 de apartamente, 2 lifturi, dintre care un lift panoramic. Construcția se află la nivel de structură, zidărie și tâmplărie. De cealaltă parte, pe lângă arhitectura spectaculoasă, imobilul Wings Residence este pre-certificat RoGBC (Romanian Green Building Council) ca proiect verde – Green Homes, implicând crearea unor locuințe sustenabile, minimizând impactul pe care construcția sau operarea locuinței îl are asupra mediului. În prezent, proiectul este în construcție, edificându-se structura imobilului, potrivit IBC Focus.

Etichete: wings
Ultimele Stiri
abonare newsletter