Actualitate

CJ Cluj umblă cu jumătăţi de adevăr? Angajaţi aeroport: “Manipulaţi clujenii”

În urmă cu câteva zile, Consiliul Județean se lăuda cu finalizarea lucrărilor de remediere “într-un timp extrem de scurt” a parcării Aeroportului Internațional „Avram Iancu" Cluj. Acum, angajaţii aeroportului spun că Alin Tişe “manipulează comunitatea” şi că adevărul este altul.

“Lucrările au fost în așa fel programate încât să se evite eventuale blocaje, o bună parte a acestora desfășurându-se în intervalele în care nu se operează zboruri, în special pe timpul nopții. Principalele lucrări realizate au vizat frezarea zonelor cu probleme și, ulterior, acoperirea acestora cu un strat de asfalt. Responsabilii tehnici din cadrul Consiliului Județean au urmărit ca intervențiile să se realizeze în conformitate cu obligațiile asumate de către concesionar, cu respectarea tuturor normativelor tehnice și de calitate ce reglementează acest tip de lucrări”, a susţinut Consiliul Judeţean.

La două zile distanţă, Sindicatul Independent al Aeroportului Internaţional “Avram Iancu” Cluj susţine că Tişe transmite “comunicate neadevărate şi în totală contradicţie cu realitatea”, cu referire la finalizarea lucrărilor la carosabilul parcării auto din incinta aeroportului.


“Ceea ce s-a reparat reprezintă o parte infimă, adică aproximativ 15% din totalul suprafeţei care necesită reparaţii. Mai mult, grămezi de bitum zac nestingherite în parcare, fără să fi deranjat responsabilii dumneavoastră.  Ne exprimăm profundul dezacord cu privire la modul în care induceţi în continuare în eroare opinia publică. Parcarea necesită intervenţii de reparaţii şi întreţinere serioase şi urgente. Considerăm că perioada aceasta este cea mai prielnică pentru a face acest lucru, ţinând cont şi de faptul că nu a început sezonul estival când traficul aerian este în plină expansiune”, spune Gabriel Ene, preşedintele organizaţiei sindicale.

Acesta trage şi un semnal de alarmă şi spune că nefinalizarea lucrărilor reprezintă un pericol pentru siguranţa pasagerilor.


“Prin nefinalizarea tuturor lucrărilor de reparaţii la parcare, suprafaţa betonată se va deteriora şi mai mult în perioada următoare, reprezentând un real pericol pentru siguranţa pasagerilor, a angajaţilor aeroportului, precum şi pentru agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în perimetrul aeroportului. Dacă prin diferite moduri aţi discreditat angajaţii aeroportului sau v-aţi ascunt de dialogul cu aceştia, vă rugăm să nu manipulaţi şi comunitatea prin neadevăruri transmise în comunicatele de presă”, a mai precizat Ene.

Consiliul Judeţean transmite că proiectul de reabilitare a întregii parcări va continua, “lucrările urmând a fi reluate în toamna acestui an, după încetarea zborurilor de tip charter”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter