Actualitate

Un nou copil dispărut! Polițiștii au fost puși în alertă de un puști de 7 ani

Un copil de doar 7 ani a fost căutat, azi-noapte, de toate echipajele de poliție aflate în patrulare.

Potrivit surselor din cadrul poliției, minorul a plecat de acasă în jurul orei 21:30. Părinții au alertat polițiștii abia în jurul orei 23:00, iar toate patrulele din teren fiind mobilizate pentru căutarea băiatului. De asemenea, efective din cadrul jandarmeriei și poliției locale au fost angrenate în activități de căutare a minorului.

Pentru gestionarea evenimentului s-a constituit o echipă de cercetare care s-a deplasat la locul dispariţiei, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic, unde s-au efectuat verificări.


Acesta a fost găsit până la urmă de către un echipaj al Poliției Rutiere, în jurul orei 00:30, pe Splaiul Independenței, în zona Sălii Polivalente. La fața locului a fost chemată și o ambulanță pentru a verifica starea de sănătate a băiatului. În urma examinării fizice de către cadrele medicale s-a constatat că minorul nu prezenta urme de agresiune fizică.

Din verificările efectuate, a rezultat că minorul nu a fost victima vreunei infracțiuni, nu a fost agresat fizic și nici nu a comis vreo infracțiune pe perioada în care a lipsit de la domiciliu. Acesta a fost condus la domiciliu și predat familiei.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter