Actualitate

Postarea buclucașă care a PUS PE JAR zeci de polițiști. O femeie s-a trezit cu agenții la ușa ei după ce un echipaj al Poliției Locale ar fi tamponat o mașină și ar fi plecat

Un clujean susține că a surprins un echipaj al Poliției Locale în timp ce a tamponat o mașină și a plecat fără să se oprească. Un mic detaliu însă a oferit o altă turnură întregii povești.

"CJ 16 NIN, Poliția Locală ți-a lovit masina și nici măcar nu au avut bunul simț să oprească", a relatat clujeanul pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Cluj. În imaginea alăturată postării se vede un autoturism Dacia Logan al Poliției Locale și un Volkswagen Passat de culoare neagră. Surpriză însă!

După ce postarea a devenit virală, reacția proprietarei mașinii cu numărul de înmatriculare CJ 16 NIN s-ar putea să îl pună în mare încurcătură pe bărbat. Autovehiculul cu numărul CJ 16 NIN nu este cel din imagine, susține femeia, care s-a trezit cu polițiștii la ușa ei pentru a da declarații.


"Pentru bine intenționatul domn de mai jos. Am să te rog să indici numărul corect al mașinei (sic!) și vei avea de dat declarații la poliție! Dacă e adevărat ce ai văzut, măcar să se găsească mașinile adevărate. Deși poza ta nu zice nimic concret. Sunt proprietara mașinii CJ 16 NIN, iar aceasta de 2 săptămâni nu mai e în Cluj și nici nu coincide cu mașina din imagine. [...] Zeci de polițiști au fost chemați să verifice mașinile poliției dacă sunt lovite, iar noi ne-am trezit la 10 noaptea cu poliția să ne întrebe ce s-a întâmplat cu mașina noastră", a reacționat proprietara, care a dovedit cu o fotografie că, într-adevăr, numărul de înmatriculare cu pricina aparține unui autovehicul marca Skoda.

Un clujean se amuză de promptitudinea oamenilor legii: "Postare pe net la ora 20, până la ora 22 se mobilizează 100 de agenți și ajung și la ușa proprietarului. Ne găsim mașinile lovite în parcare, se mai întâmplă să știm numărul vinovatului și durează zile bune să se rezolve!".

Ultimele Stiri
abonare newsletter