Actualitate

Boc, preocupat şi de soarta câinilor fără stăpân

Primarul Emil Boc a verificat, duminică, condițiile de găzduire a câinilor de la Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân din Cluj-Napoca.

“Am verificat condițiile de găzduire a câinilor de la Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân din Cluj-Napoca. Avem 250 de câini, temperatura în adăpost este la nivelul de 7 - 9 grade, chiar și când este ger, hrana și asistența sanitară sunt asigurate. Mulțumesc colegilor mei de la RADP pentru grijă și implicare profesională”, a transmis primarul pe Facebook.

Potrivit edilului, din cauza temperaturilor scăzute din această perioadă a anului, RADP a decis instituirea unei celule de criză „capabilă să ia măsuri speciale atunci când situația o impune, pentru a veni în ajutorul patrupezilor care se află în adăposturi”.


„Pentru a putea să le fie asigurat confortul termic, câinii sunt ținuți în interior, iar insalațiile de căldură funcționează la capacitate maximă. De asemenea, personalul a fost suplimentat astfel încât să poată interveni operativ 24 de ore din 24, precum și în cazul unor situații neprevăzute”, mai spune Boc.

abonare newsletter