Actualitate

Circulaţie OPRITĂ pe DN1 în Floreşti. O cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat. FOTO

Circulaţia rutieră este oprită, luni la prânz, pe DN 1 în Floreşti, după ce o cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat.

UPDATE ora 13.00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată total pe DN 1, în localitatea Floreşti, judeţul Cluj, unde o cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat pe carosabil. Nu sunt probleme privind valorile de trafic.


ŞTIREA INIŢIALĂ

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1, în localitatea Floreşti, judeţul Cluj, o cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat, iar din aceasta există scurgeri de combustibil. Circulaţia rutieră este astfel oprită pe ambele sensuri de mers de către poliţia rutieră, până la remedierea problemei de către echipajele de pompieri. Nu au rezultat victime în urma evenimentului, iar valorile de trafic sunt în limitele normale momentan.


La faţa locului sunt prezente echipaje de pompieri pentru remedierea problemei, estimându-se reluarea traficului în condiţii normale în aproximativ o oră.

"Conform primelor informații, în jurul orei 12:00, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea o cisternă pe raza comunei Florești, în afara localității, cu direcția spre Oradea, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Cisterna este încărcată cu motorină. Incidentul este fără victime", transmite IPJ Cluj.


“În jurul orei 12.00, am fost semnalați despre răsturnarea unei cisterne în afara părții carosabile, încărcată cu motorină, între localitățile Florești și Gilău (pe sensul de mers Florești - Gilău). Pompierii au asigurat măsuri preventive pentru evitarea producerii unui incendiu ulterior răsturnării vehiculului, iar un echipaj SMURD a consultat șoferul autotrenului în vârstă de 40 de ani. Acesta nu prezenta răni grave și a refuzat transportul la spital. În acest moment sunt scurgeri reduse de motorină pe la capacul unuia dintre compartimente, care este gestionată de către șofer prin transvazarea motorinei într-unul dintre compartimentele goale ale cisternei. Firma transportoare va asigura recuperarea ansamblului de vehicule din afara părții carosabile. Din declarațiile șoferului, în compartimentele cisternei se aflau cca 5,5 tone de motorină”, transmite ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter