Actualitate

Îmbulzeală şi ceartă în Piaţa Unirii. Mame cu copii s-au călcat în picioare pentru a pune mâna pe cadouri gratis - VIDEO

Primăria Cluj-Napoca a organizat, miercuri, o întâlnire cu Moş Nicolae în Piaţa Unirii, unde sute de părinţi şi copii de mână au primit cadouri din partea unor spiriduşi, după care au asistat la spectacolul de teatru “Fram, ursul polar” pe scena amenajată în piaţă.

Miercuri, la Târgul de Crăciun, copiii l-au putut întâlni pe Moş Nicolae. Câteva sute de părinţi au venit cu copiii de mână pentru a le face fotografii cu moşul.

Spiriduşii moşului, ajutaţi de bărboşii de la Asociaţia Beard Brothers, au împărţit în doar câteva minute celor mici 1.500 de cadouri. Nu înainte ca mai multe mame să-şi piardă cumpătul. Femeile, alături de cei mici, au început să se certe, ba chiar s-au lovit şi s-au îmbulzit, să fie sigure că pun mâna pe cadouri.


După fotografii şi împărţirea cadourilor, cei care au mai avut răbdare au putut vedea spectacolul de teatru "Fram, ursul polar" pe o scenă amenajată chiar în Piaţa Unirii.

Evenimentul a fost pregătit de Primăria Cluj-Napoca, în parteneriat cu două companii private.

Ultimele Stiri
abonare newsletter