Actualitate

Județul Cluj, acoperit de ceață! În Apahida, vizibilitatea redusă sub 10 metri! Avioane deviate!

Clujenii care ies în această seară cu mașina pe drum trebuie să fie foarte atenți, fiindcă ceața este foarte densă, iar vizibilitatea este extrem de scăzută.

Așa se circula aseară în zona de est a Clujului, prin ceață densă, la nivelul solului.

Un Cod Galben de ceață a fost emis de către Administrația Națională de Meteorologie pentru județul Cluj. Zonele afectate sunt: Gherla, Apahida, Cășeiu, Frata, Cojocna, Ceanu Mare, Bonțida, Iclod, Jucu, Mica, Mociu, Mintiu Gherlii, Dej, Unguraș, Sic, Cuzdrioara, Cămărașu, Căianu, Fizeșu Gherlii, Câțcău, Cătina, Țaga, Vad, Suatu, Borșa, Sânmărtin, Dăbâca, Geaca, Aluniș, Pălatca, Buza, Jichișu de Jos;


Vizibilitatea este scăzută local sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri.

Unii șoferi care s-au încumetat să pornească la drum anunță că pe aria comunei Apahida vizibilitatea este sub 10 metri.


„E o ceață la aeroport de nu vezi să îți bagi degetele în ochi... să nu vă apuce plimbările!”, a scris un clujean pe rețelele de socializare.

De asemenea, cinci curse aeriene au fost deviate, sâmbătă, de la Cluj Napoca la aeroportul din Sibiu, din cauza condiţiilor meteo, respectiv ceaţă şi vizibilitate redusă.


Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Sibiu, prima aeronavă deviată a aterizat în jurul orei la 18,00, de la Frankfurt.

Sute de pasageri așteaptă în Aeroportul din Cluj-Napoca


„Sunt mai multe curse care au fost anulate, suntem aici, încercăm să fim reprograpați. Însă nu ni se asigură nici cazare nici masă, iar noi am primit mail-uri că am avea dreptul la așa ceva. Ni se spune că nu există un reprezentant Wizz Air în țară și nu ni se poate asigura nici cazare, nici masă, nici transport. Pot doar să ne reprogrameze zborurile. Suntem sute de oameni aici, pe care ne lasă în stradă.”, a spus o femeie al cărei zbor a fost anulat.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter