Actualitate

Școala altfel pentru elevi la poliția Cluj

În cadrul activităţilor specifice Programului naţional „Şcoala altfel”, poliţiştii clujeni au primit vizita elevilor de la Şcoala Gimnazială „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca.

Astăzi, 26 octombrie, în cadrul Programului naţional „Şcoala altfel”, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au venit în vizită 30 de elevi din clasa a 3-a C, ai Şcolii Gimnaziale „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca.

Elevii au fost în vizită la poliţiştii criminalişti, au aflat cîteva lucruri despre munca tehnicienilor criminalişti şi au putut vedea câteva dintre aparatele folosite de aceştia în migăloasa muncă de căutare, descoperire, fixare, ridicare şi interpretare a probelor atât de necesare în aplicarea actului de justiţie.


De asemenea, poliţiştii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Cluj le-au prezentat copiilor tehnica din dotare şi le-au vorbit acestora despre  activitatea luptătorilor din trupele speciale ale poliţiei.

De la poliţiştii Serviciului Cabinet, copiii au aflat cum poţi deveni poliţist, ce înseamnă munca de poliţie, ce structuri există în instituţia poliţiei şi cu ce se ocupă fiecare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter