Actualitate

Un bărbat a fost reținut de polițiști după ce a tâlhărit o pensionară

Polițiștii de investigații criminale au identificat și depistat un bărbat care ar fi tâlhărit o femeie de 61 de ani. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști.

 În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca -  Biroul de Investigații Criminale, a fost identificat și depistat un bărbat, de 31 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de comiterea unei tâlhării.

Conform probatoriului administrat, la data de 11 august, în jurul orei 23:50, cel în cauză i-ar fi sustras unei femei geanta de pe umăr, prin folosirea violenței.


Femeia, în vârstă de 61 de ani, din Cluj-Napoca, se deplasa pe strada Nicolae Titulescu, din Cluj-Napoca, la momentul comiterii faptei.

Prejudiciul material cauzat a fost estimat la circa 400 de lei.


În urma identificării și depistării, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul penal.

Activitățile au fost efectuate sub coordonarea procurorului de serviciu din cadrul Parchetului Judecătoriei Cluj-Napoca.

abonare newsletter