Actualitate

Și-a BĂTUT mama și sora. Ce a pățit bărbatul

Un tânăr, de 19 ani, care și-ar fi agresat mama și sora, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv.

La data de 29 septembrie, în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în localitatea Câmpenești, comuna Apahida, are loc un scandal în familie.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat două femei care primeau îngrijiri medicale într-o autospecială de ambulanță, acestea prezentând urme de violență. Ulterior, cele două femei au fost transportate la spital.


Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, la data menționată, în jurul orei 20:30, cele două femei, în timp ce se aflau la adresa de domiciliu, din localitatea Câmpenești, ar fi fost agresate de fiul, respectiv fratele acestora, pe fondul consumului de alcool și a unei stări conflictuale preexistente.

În urma probatoriului administrat, cel în cauză, un tânăr de 19 ani, a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.


De asemenea, la data de 30 septembrie a.c., acesta a fost prezentat magistraților, fiind arestat preventiv pentru 20 de zile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter