Actualitate

Artiștii de la Create.Act.Enjoy, premiați pentru cea mai bună campanie din sănătate

Create.Act.Enjoy au primit cel mai mare număr de voturi pentru campania „Terapie prin artă” în cadrul premiilor COPAC.

Sursă foto: Facebook Diana Buluga Sursă foto: Facebook Diana Buluga

Cu scopul de a îmbunătăți starea emoțională a celor internați în spitale, Asociația Create.Act.Enjoy au creat programul „Terapie prin Artă”, care a ajuns în acest an la cea de-a șasea ediție și a fost desfășurat în spitalele clujene.

După șase ani de muncă, proiectul artiștilor clujeni a ajuns să fie recunoscut la nivel național, reușind să ia premiul pentru cea cea mai bună campanie din sănătate, oferit de COPAC (Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice), eveniment care a fost gândit pentru a face cunoscute publicului larg proiectele frumoase din domeniul sănătății.


„Suntem oameni cu COPAC! Mulțumim Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice pentru că ne-ați nominalizat la Premiile COPAC 2018 pe care le organizați cu atâta dăruire și emoție, mulțumim tuturor celor care ne-au votat proiectul Terapie prin Artă by Create.Act.Enjoy la categoria Cea mai bună campanie din sănătate și mulțumim tuturor celor care, într-o formă sau alta, s-au implicat, au contribuit și contribuie la realizarea acestui proiect în spital”, a spus Diana Buluga, inițiator.

Etichete: create act enjoy
Ultimele Stiri
abonare newsletter