Actualitate

Floreștenii, revoltați pe Florești Fest

Reprezentanții administrației locale Florești au anunțat că un mare eveniment, care are rolul de a ține locul zilelor comunei, urmează să aibă loc la sfârșitul acestei săptămâni. Localnicii însă nu sunt fericiți.

Parc de distracţii, târg de hand made, cinema în aer liber, concerte şi zonă de food & drinks. Prima ediţie a Florești Fest va avea loc în perioada 29 august -2 septembrie 2018. Festivalul are rolul de a înlocui clasicul „Zilele Floreștiului”, iar primarul Horia Șulea a anunțat că va fi un eveniment mult mai intellectual.

Floreștenii însă sunt nemulțumiți de locația în care se va desfășura acest eveniment, adică zona Poligonului din Florești, acuzând reprezentanții administrației locale că au distrus printre puținele zone verzi din comună.


„Momentan se pietruiește pentru Zilele Floreștiului, foarte probabil. Mai departe vom vedea. Cert este că verdeața dispare”, a spus o femeie.

Convinși că spațiul va rămâne loc pentru „petreceri”, floreștenii nu pot decât să deplângă zona verde pe care au pierdut-o.


„Păcat. Era singurul parc din Florești unde mai exista spațiu verde. Aș fi plantat doar copaci și aș fi amenajat piste de biciclete, bandă de alergare, un teren de fotbal și de tenis și aș lăsa în rest doar spațiu verde”, a zis un tânăr.

 


 

Etichete: horia sulea floresti
Ultimele Stiri
abonare newsletter