Actualitate

Inspectoratul de Poliție Cluj are șefi noi

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj are noi șefi, potrivit unui ordin al ministrului de Interne.

Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 20 iulie, comisarul-șef de poliție Rus Mircea Ioan a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj”.

Prin dispoziția inspectorului general al Poliției Române, cu data de 20 iulie, comisarul-șef de poliție Graur Daniel Sorin a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Cluj”, arată IGPR.


Comisarul șef de poliție Rus Mircea are o vechime în Poliția Cluj. El a condus Biroul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Cluj.

În ultimii ani, la conducerea IPJ Cluj s-au perindat chestorul Tudor Grindean, parașutat la Cluj de la Alba, Ciprian Miron, fost adjunct al şefului Poliţiei Municipiului Alba Iulia și Constantin Ilea.


La concursul organizat anul trecut pentru conducerea IPJ Cluj, Miron a luat nota cinci și a fost respins, dar cu toate acestea a fost promovat în funcția de secretar de stat. În locul lui a fost numit omisarul șef Constantin Ilea care s-a evidențiat după ce a fost prins de presă că vine la serviciu cu un autoturism declarat furat în Italia. Ilea a spus că el nu știa că mașina este furată.

Ultimele Stiri
abonare newsletter