Actualitate

Străin tâlhărit în centrul Clujului de 4 tineri

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au identificat şi reţinut patru bărbaţi pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

sursa foto someseanul.ro sursa foto someseanul.ro

“La data de 15 iulie, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, printr-un apel telefonic, despre faptul că un tânăr, în vârstă de 23 de ani, cetăţean străin, a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie. Conform cercetărilor efectuate, cel în cauză, în timp ce se afla pe o stradă din zona centrală a municipiului, ar fi fost agresat de patru tineri care l-ar fi deposedat de un ceas, un lănţişor şi circa 100 de euro. În urma sesizării, poliţiştii din cadrul secţiilor de poliţie 1 şi 2, din Cluj-Napoca, au reuşit în scurt timp identificarea celor bănuiţi de comiterea faptei, stabilindu-se că este vorba despre patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 38 de ani, din Cluj-Napoca şi Vaida Cămăraș”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Cei patru au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie. Aceștia urmează a fi prezentaţi magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.


Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Ultimele Stiri
abonare newsletter