Actualitate

Bătaie într-o parcare din Gheorgheni. Agresorul, prins după o lună de polițiști

Un tânăr de 28 de ani a fost reținut de poliţişti pentru 24 de ore pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe.

sursa foto Botosaneanul.ro sursa foto Botosaneanul.ro

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 28 de ani din Cluj-Napoca, după ce a comis infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

“La data de 23 aprilie poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 28 de ani din Cluj-Napoca pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În fapt, la data de 16 martie, în urma unui conflict spontan, bărbatul, în timp ce se afla într-o parcare de pe strada Liviu Rebreanu din mucicipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 17.30, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii  în zona feţei, părţii vătămate B.O.V. În urma agresiunii victima a avut nevoie de 14 – 16 zile de îngrijire pentru vindecare, conform certificatului medico-legal emis de către Institutul de Medicină Legală Cluj”, transmite IPJ Cluj.


După expirarea celor 24 de ore, bărbatul va fi prezentat în faţa unui judecător pentru drepturi şi libertăţi în vederea stabilirii unei măsuri preventive.

Ultimele Stiri
abonare newsletter