Actualitate

Încep “afacerile” cu locurile de cazare pentru Untold

Universitatea Babeș-Bolyai anunţă că pune la dispoziția celor care doresc să se cazeze în Cluj-Napoca, în perioada 1 – 10 august aproximativ 1.500 de locuri în regim hotelier.

Locurile sunt situate în căminele proprii ale UBB și au tarife diferite, în funcție de nivelul de confort oferit.

Astfel, potrivit unui comunicat de presă al instituţiei, tariful stabilit pentru un loc în camere cu trei paturi, baie proprie şi oficiu de gătit comun este de 140 lei + TVA/ noapte, în timp ce cazarea în căminele cu cinci locuri în cameră, baie și oficiu de gătit comune costă 100 lei + TVA / loc / noapte. Cei care vor dori să se cazeze în camere cu două paturi, baie proprie şi oficiu de gătit comun vor plăti 150 lei+TVA / loc / noapte.


“Persoanele care doresc să se cazeze în camerele oferite de Universitatea Babeş-Bolyai trebuie să transmită o solicitare pe mail. Cererea trebuie să fie însoţită de o copie a documentelor de identitate (carte de identitate sau paşaport) pentru fiecare dintre persoanele care vor fi cazate, iar persoanele sub 18 ani se pot caza doar dacă sunt însoțite de un adult. După înregistrarea cererii, solicitanţii vor primi, tot prin e-mail, informații referitoare rezervare şi plată, aceasta urmând să fie efectuată integral, în avans, prin intermediul platformei online de plăți a UBB”, transmite Universitatea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter